PARTİLERDE SON DURUM

29.01.2014 10:52

 

 

İlçelerde adaylarını belirleyen AK Parti, ilçelerde de seçim çalışmalarına başladı. Şimdi gözler Merkez, Yığılca ve Akçakoca adaylarını belirleyen MHP’ye çevrildi.

 

2014 yerel seçimleri için ilçe adaylarını belirleyen AK Parti’nin ardından gözler MHP’ye çevrildi. Uzun süre Ömer Küçük’ün aday olup olmayacağının konuşulduğu MHP’de Merkez, Akçakoca ve Yığılca dışında ilçe adayları için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak ilçelerde AK Parti’nin adaylarına karşın güçlü isimlerle görüşüldüğü ve önümüzdeki günlerde adayların açıklanacağı konuşuluyor.

 

ADAYLAR İÇİN ZAMAN AZALDI

 

AK Parti’nin ilçe Belediye Başkan Adaylarının açıklamasının ardından, Başkan adayları  alanlarında seçim çalışmalarına vakit kaybetmeden başladı. Seçimlere 2 ay gibi kısa bir süre kala açıklanan isimler, zamanın az olması nedeniyle hızlandırılmış şekilde, mahalle, kahvehane ve ev gezileri yapıyorlar.

 

CHP İKİ AYDIR SAHADA

 

Seçimin güçlü isimlerinden biri olan CHP’de de tüm adaylar henüz netleşmezken, Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu seçim gezilerini tamamlama aşamasında. Esnaf, mahalle, kahvehane ve ev gezilerini yaklaşık iki aydır sürdüren Karslıoğlu’nun seçim yasakları başlayana kadar çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor.

 

 

 

Ziyaretçi Defteri yükleniyor...